Ще вървя през полето сама
и светулки ще светят в косите ми.
Ще ухае на зелена трева,
а луната ще блести във очите.
Ще вървя с топли боси нозе
и росата ще попива във мене.
Самодива по дух и сърце -
неуморно пътувам във времето.
Като птица свободна вървя,
звездопад ми чертае посоката.
Ще събудя с любов в утринта
две очи, дето с обич ме топлят.
© Генка Todos los derechos reservados
Поздравения!