Aug 28, 2009, 4:26 PM

Самодива 

  Poetry » Love
586 0 7

Ще вървя през полето сама

и светулки ще светят в косите ми.

Ще ухае на зелена трева,

а луната ще блести във очите.

 

Ще вървя с топли боси нозе

и росата ще попива във мене.

Самодива по дух и сърце -

неуморно пътувам във времето.

 

Като птица свободна вървя,

звездопад ми чертае посоката.

Ще събудя с любов в утринта

две очи, дето с обич ме топлят.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??