19 oct 2007, 0:25

Самокритика 

  Poesía
586 0 5
Стихът бе глупав, не знам защо го бях написал.
Бях млад и хубав - за тебе бях го писал.
Поет го измъдрува: “Няма Смисъл”.
Логик го изтълкува: “Няма Чувство”.
Критикът беше прав: ”Не е изкуство”.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??