30 abr 2008, 20:27

Самота 

  Poesía » De amor
631 0 6

Кой със черна боя нарисува

тази тъжна, смирена жена?

На трапезата често гостува,

толкоз тиха и толкоз добра.

 

Други болка в деня ни посяват,

други сеят в душите ни мрак,

от приятели тя ни спасява,

вечно вярна завръща се пак.

 

Кой ли с черна боя нарисува,

тази тиха и бяла жена?!

Тя не мами, дори не хитрува...

Тази тъжна, добра САМОТА!

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??