5 mar 2008, 17:08

Самота 

  Poesía » Filosófica
1358 0 8
Самота

Сутрешен вестник, кафе, самота...
Утихна спорът, времето спря.
Таванът натежа от белота,
въздухът свърши, свещта догоря.

Преплитат се мисли прогонени,
заглъхват, неказани думите.
Лутат се странници -спомени
в лабиринт от мълчание
със сутрешен вестник, кафе, самота.
                       
                         

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??