5.03.2008 г., 17:08 ч.

Самота 

  Поезия » Философска
1353 0 8
Самота

Сутрешен вестник, кафе, самота...
Утихна спорът, времето спря.
Таванът натежа от белота,
въздухът свърши, свещта догоря.

Преплитат се мисли прогонени,
заглъхват, неказани думите.
Лутат се странници -спомени
в лабиринт от мълчание
със сутрешен вестник, кафе, самота.
                       
                         

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??