Mar 5, 2008, 5:08 PM

Самота 

  Poetry » Phylosophy
1359 0 8
Самота

Сутрешен вестник, кафе, самота...
Утихна спорът, времето спря.
Таванът натежа от белота,
въздухът свърши, свещта догоря.

Преплитат се мисли прогонени,
заглъхват, неказани думите.
Лутат се странници -спомени
в лабиринт от мълчание
със сутрешен вестник, кафе, самота.
                       
                         

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??