7 jul 2010, 7:40

Самота 

  Poesía » De amor
541 0 3

                     САМОТА

 

Всички пътища водят към нашата квартира.

Прозорците пусти ме гледат с тъжни очи.

Уморените крачки бавно пред нея се спират.

Оставам на прага – самотата в мене горчи.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??