7.07.2010 г., 7:40 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
543 0 3

                     САМОТА

 

Всички пътища водят към нашата квартира.

Прозорците пусти ме гледат с тъжни очи.

Уморените крачки бавно пред нея се спират.

Оставам на прага – самотата в мене горчи.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??