Jul 7, 2010, 7:40 AM

Самота 

  Poetry » Love
580 0 3

                     САМОТА

 

Всички пътища водят към нашата квартира.

Прозорците пусти ме гледат с тъжни очи.

Уморените крачки бавно пред нея се спират.

Оставам на прага – самотата в мене горчи.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??