3 ene 2021, 15:00

Самота 

  Poesía
396 0 2

Безкрайност. Ден и нощ.

Тъга. Сълзи. Остатък.

Сподавен вик. Немощ.

Дълбока рана. Отпечатък.

 

Самота. Безкраен миг.

Забравена и наранена.

Болка. Стон и вик.

Острие. Душа ранена.

 

Мъка. Ад. Ден след ден.

Безсилие. Сърце разбито.

Затвор. Окови. Птица в плен.

Мечти и щастие - изтрито.

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви, Дарина Иванова. Радвам се, че Ви е харесало.
  • Браво! Много добре казано, иразено и кратичко
Propuestas
: ??:??