3 jul 2010, 18:12

Самота 

  Poesía » De amor
611 0 1

      Нощта отново в прегръдките си ме поема,

      кротко вдъхваща ми самота,

      а аз отново в мрака завита

      ù разказвам болката на моята душа!

 

      А луната, притаила дъх, ме слуша,

      огряла нежно моето лице

      и показва на звездите,

      как страда човешкото сърце!


     

© Мооп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??