Самота
Тежко е, когато си самичък,
в очите те блестят сълзи.
Когато няма кой да те обича,
когато няма някой да те утеши.
Какво му трябва на самотния човек ?
Усмивка искрена и топла дума.
Това не стига. Трябва му другар,
със него той да сподели тегло и дума!
Но той къде е? Той, другарят по съдба.
Къде сте всички вий, самотни хора?
Подайте за приятелство ръце
и заедно изгонете самотата!
© Звезделина Василева Todos los derechos reservados