13.05.2009 г., 9:17 ч.

Самота 

  Поезия
402 0 1

               Самота

 

Тежко е, когато си самичък,

в очите те блестят сълзи.

Когато няма кой да те обича,

когато няма някой да те утеши.

 

Какво му трябва на самотния човек ?

Усмивка искрена и топла дума.

Това не стига. Трябва му другар,

със него той да сподели тегло и дума!

 

Но той къде е? Той, другарят по съдба.

Къде сте всички вий, самотни хора?

Подайте за приятелство ръце

и заедно изгонете самотата!

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Звезди,не тъгувай!!!Ще намериш човека,който ще те откъсне от тъгата!!!Той е там някъде и те чака,не спирай да го търсиш!!!Ще го откриеш,когато най-малко го очакваш!!!Успех!!!
Предложения
: ??:??