Мрак, тъга...
студ, самота...
Забравих уханието ти
вече!
Сякаш дълго време от
мен си далече!
Може би при теб е минало
като секунда,
защото любовта за теб е
чужда,
но за мен е сякаш
вечността!
И откакто те няма при мен,
не допуснах радостта!
Не можах аз да се
усмихна,
нито надежда да си
вдъхна!
С нищо друго не успях
да се занимая!
Само твоето име си
зная!
Каквото и да стане...
все за теб си мисля
аз...
Сякаш душата ми от
пирани се разкъсва
в този час!
© иреМ Todos los derechos reservados