24 jul 2013, 21:55

Самота 

  Poesía » Otra
701 0 1

Отрони се и падна

последна капчица роса,

дървото сам-само остана

под безкрайно сини небеса.

 

Клоните прибра си бавно,

придърпа всяка част към своето стъбло,

отлетяха и листата плавно,

всяко някъде е отишло.

 

Натрупа сняг отново,

оголените клони той покри,

привидно, сякаш е красиво,

тъжните сълзи снегът изтри.

© Радостина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Замисли ме тази фраза-"привидно, сякаш е красиво"...
    Хубав стих - като черно-бяла фотография!
Propuestas
: ??:??