Самота
Викам, не чуваш.
Бягам към теб, не виждаш.
Целувам те - безмълвна.
Какво си ти за мен?
Една принцеса лейди - няма, моя самота.
Поглеждам те,
но виждам само погледа ти празен.
Докосвам те,
но ти си все така - безмълвна .
Какво си ти за мен?
Една принцеса лейди - няма моя самота.
Единствена си ти,
неповторимо няма на света.
Чувам звънкия ти глас
повтарящ мислите ми, като огледален образ.
Какво си ти за мен?
Една принцеса лейди - няма моя самота.
Лягам си и ето ти пак си с мен,
говореща принцесо – няма.
Докосвам те с ръце и чакам да заспя,
защото само в съня
те виждам, чувам и прегръщам
О, моя лейди - САМОТА.
© Радослав Todos los derechos reservados