5.02.2015 г., 1:31 ч.  

Самота 

  Поезия
673 0 0

Самота

 

Викам, не чуваш.

Бягам към теб, не виждаш.

Целувам те - безмълвна.

Какво си ти за мен?

Една принцеса лейди - няма, моя самота.

 

Поглеждам те,

но виждам само погледа ти празен.

Докосвам те,

но ти си все така - безмълвна .

Какво си ти за мен?

Една принцеса лейди - няма моя самота.

 

Единствена си ти,

неповторимо няма на света.

Чувам звънкия ти глас

повтарящ мислите ми, като огледален образ.

Какво си ти за мен?

Една принцеса лейди - няма моя самота.

 

Лягам си и ето ти пак си с мен,

говореща принцесо – няма.

Докосвам те с ръце и чакам да заспя,

защото само в съня

те виждам, чувам и прегръщам

О, моя лейди - САМОТА.

© Радослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??