9 ago 2016, 20:26

Самота 

  Poesía » De amor
1624 5 31

Няма те и чувствам, че умирам

смисъл в нищо не намирам.

Изпълва ме изцяло празнотата

изчезва всичко тъжна е душата.

 

Дните дълги сякаш умаляли

влачат се унили, побелели

по отминалото време те тъгуват

напред към нищото пътуват.

 

Скитам се, без цел се рея

за щастие да мисля и не смея

със мене пак е самотата

отворила към бездната вратата.

 

София

06.08.2016 г.

 

© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??