12 feb 2023, 11:10

Самота 

  Poesía » Filosófica
178 0 1
Самота

 

Седни, самота...

седни, да поговорим.

За него, живота...

малко да поспорим.

 

Дай да побъбрим,

от къде си дошла.

От загуби изтъкана,

убила всяка мечта.

 

Щастие, радост...

тънат в забрава.

Топлината човешка

и тя нейде се дяна.

 

Всичко е временно,

изтекъл срока...

И си останал сам

без цел и посока.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??