27 may 2006, 8:52

Самота 

  Poesía
667 0 1
Един човек
със своите си драми,
един човек
със своите мечти,
сред хора,
също толкова неоправдани,
сред хора,
също толкова сами...

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??