May 27, 2006, 8:52 AM

Самота 

  Poetry
664 0 1
Един човек
със своите си драми,
един човек
със своите мечти,
сред хора,
също толкова неоправдани,
сред хора,
също толкова сами...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??