16 ago 2007, 21:11

Самота (хайку) 

  Poesía
855 0 4




Тълпи от хора
бързат пред краткия ден.
Лицата мълчат.


    ***

В града е тихо.
На ъгъла, в здрача
плаче цигулка.


    ***


С плаха целувка
докосваш устните ми.
Сърцето мълчи.

© Ангелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??