16.08.2007 г., 21:11 ч.

Самота (хайку) 

  Поезия
853 0 4




Тълпи от хора
бързат пред краткия ден.
Лицата мълчат.


    ***

В града е тихо.
На ъгъла, в здрача
плаче цигулка.


    ***


С плаха целувка
докосваш устните ми.
Сърцето мълчи.

© Ангелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??