7 feb 2017, 20:39

Самота, не любов! 

  Poesía » De amor
376 2 2

В къщи си си.

Разпилей косите си.

Съблечи дрехите си.

Разроши косите си.

Пристъпи, бавно, боса си.

Крачи сама със себе си.

Стигни до леглото си.

Прегърни самотата си.

Събуди се...

Промени се...

Промени съдбата си...

Промени ежедневието си...

Сбъдни мечтите си!

Не си лягай със самотата си!

Усмихни му се.

Вземи щастието си в ръцете си.

Прегърнете се.

Допълнете се.

Любете се.

Вече забрави самотата си!

Имате любовта в сърцата си!

© Нина Сидерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??