7 февр. 2017 г., 20:39

Самота, не любов! 

  Поэзия » Любовная
369 2 2

В къщи си си.

Разпилей косите си.

Съблечи дрехите си.

Разроши косите си.

Пристъпи, бавно, боса си.

Крачи сама със себе си.

Стигни до леглото си.

Прегърни самотата си.

Събуди се...

Промени се...

Промени съдбата си...

Промени ежедневието си...

Сбъдни мечтите си!

Не си лягай със самотата си!

Усмихни му се.

Вземи щастието си в ръцете си.

Прегърнете се.

Допълнете се.

Любете се.

Вече забрави самотата си!

Имате любовта в сърцата си!

© Нина Сидерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??