12 nov 2009, 22:37

Самотата 

  Poesía » Filosófica
441 0 1

Изпружила почерняла гръд

върху скелета на безмълвието,

рови в безпорядъка на мислите -

дневни сухи пеперуди,

накачулени по пъстрата паяжина

на изминаващото време...

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??