28 may 2010, 14:52

Самотата 

  Poesía » Otra
969 0 1

Самотата е като бездънна яма,
падайки в нея, със всеки изминал миг,
а светлината, издигаща се над нея,
става все по-малка и неопределима.

Стоейки във празната стая,
ослушвайки се за някакъв шум,
сливайки се с него, се чудя
мираж ли е това или някакъв сън.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "мираж ли е това или някакъв сън."

    Сложно нещо е самотата. Хареса ми!
Propuestas
: ??:??