Самотата...4
(настроение)
Илюзорна е мечтата
във човешката тълпа,
да смотаеш Самотата,
като мисъл под черта...
Невъзможно е в загадката
на интимния си свят,
да я бутнеш във препратка
на романа най – отзад...
... Тя се слага като мото,
или още по – добре:
в Посвещение... Самото
то я крие най – добре...
Едно време
© Коста Качев Todos los derechos reservados
Одиночество - один ночью - ещё такой эпиграф.