29.06.2021 г., 22:43 ч.

Самотата...4 

  Поезия » Философска
199 0 1

Самотата...4

(настроение)

 

Илюзорна е мечтата

във човешката тълпа,

да смотаеш Самотата,

като мисъл под черта...

 

Невъзможно е в загадката

на интимния си свят,

да я бутнеш във препратка

на романа най отзад...

 

... Тя се слага като мото,

или още по добре:

в Посвещение... Самото

то я крие най добре...

 

Едно време

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Замечательно! Настроенчески точно.
    Одиночество - один ночью - ещё такой эпиграф.
Предложения
: ??:??