6 sept 2006, 11:48

САМОТАТА И СТРАХА 

  Poesía
606 0 2
В стаята е пусто - сама съм повече от всякога! Натрапчиви мисли глождят душата ми студено е, а теб те няма! Тормози ме самотата, тялото ми е сковано и не чувствам нищо, само ледена студенина пробожда недрата на сърцето ми! Нежелан страха от тъмнината, забулила очите ми с черен воал, изстрадана сълза се отрони в ноща, белязана със болката от самотата и страха.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Освен, че още в заглавието има грешка, друго не мога да кажа
  • знам за какво говориш
    хубаво е ,поздрави
Propuestas
: ??:??