18 ago 2007, 0:21

Самотата между две сълзи 

  Poesía
594 0 0
Ужасна е самотата между две сълзи,
болката раздира те в агония от ярост,
песен без мелодия звучи от всеки стон
и там те чака поредната сълза.
Не вярвай, че раната зараства,
тя все така гори с пламък от изтрити спомени.
Лек не ще намериш в самотата,
дълго странстващ скитник е тъгата.
Само нечйя усмивка може да пребори тишината на сълзите.

© Владимир Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??