18.08.2007 г., 0:21 ч.

Самотата между две сълзи 

  Поезия
592 0 0
Ужасна е самотата между две сълзи,
болката раздира те в агония от ярост,
песен без мелодия звучи от всеки стон
и там те чака поредната сълза.
Не вярвай, че раната зараства,
тя все така гори с пламък от изтрити спомени.
Лек не ще намериш в самотата,
дълго странстващ скитник е тъгата.
Само нечйя усмивка може да пребори тишината на сълзите.

© Владимир Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??