26 may 2010, 13:28

Самотен монолог 

  Poesía » De amor
678 1 2

Добър вечер, любов!
Знаеш, трудно заспивам
и съм цялата мисъл и зов.
Добър вечер...
със теб си говоря,
нищо че си толкова друг.
За съседката
с бъбречна криза,
за поемата, която
така не написах,
за латинките, които посях,
за разсада, охлюви
пак го пасат...
Добър вечер, любов!
Какво да те питам?
- Как е тя? Още ли
кръвното вдига?
Знам, мълчиш,
няма как. Тишина.
Зад прозореца само
луната намига.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??