19 nov 2015, 18:33

Самотен мъж 

  Poesía » Otra
381 0 1

Самотен мъж

 

По темето ми капе хладен дъжд,

меланхолично сълзите си рони,

за статуса ми на самотен мъж

напомня птича двойка под балкона.

 

Тъй есен се стопи още една,

сърцето пак за обич ще е гладно -

отвикнах да съм влюбен във жена.

Не знам защо таз участ ми се падна

 

да съм недоверчив към нежен пол

след неудачи и развод, все кисел.

Биченце бях, а ето - станах вол -

за работа несвършена си мисля?

 

Амурче не запрати в мен стрели

и младост аз пом`енах, без да сетя.

По темето ми ситен дъжд вали -

на тъжен празник влажните конфети.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Я, по напористо го давай, точно като вол и бързо се влюбвай
Propuestas
: ??:??