30 may 2007, 10:40

Самотна стая... 

  Poesía
405 0 2
 

Самотна стая, неоправено легло.
Листи бели, недописано писмо.
В края на листа -  жълти петна,
напомнящи за болката на една жена.

Преди щастлива тя била
и вярвала във любовта,
а сега - нещастна и сама -
със зловещи мисли за смъртта.

© Антоанета Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз също, мила!
    Поздрави!
  • Само се надявам това да не се отнася за теб Антоанета!?!Поздрав!
Propuestas
: ??:??