15 jul 2008, 22:18

Самотна вечер 

  Poesía
924 0 12
Самотна вечер...
Ще я оцветя в зелено
със падаща пречистваща роса...
Ще бъдат капките
обнадеждаващи...
Ще се пречупва светлината...
На кадифените листа на розите
ще бляскат паднали сълзи...
Ще се стопят от слънцето
и ароматът
угаснала любов ще съживи...
Ще капне негата от клепките...
Очите
синьото ще отразят...
И с полъха на вятъра
обятията
на птиците смеха ще приютят...

© Александра Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??