5 jul 2019, 20:57

Самотни 

  Poesía
228 0 0

Вятър брули ,хълмове безкрайни

а сърцето търси обич и то без тайни!

Да тупти от радост,да твори любов

и от нищото да носи благослов.

 

Всяка обич търси своят Ангел...

Магията наречена любов

но по добри сме с греховете

да скапим нечий ,чужд живот.

 

Погубваме живот, за чужди идеали

продаваме се за пари...

Кървави,нещастни ,дори самотни.

Къде отиде добрината,таз същата

която прави ни щасливи.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??