12 feb 2011, 13:58

Самотни нощи 

  Poesía » De amor
989 0 3

И бродя по пътя, аз знам, че вече си чужда,
не ще те открия, сърцето от теб ме пропъжда,
а друг целува нежните устни,
обсебил е и невинните мисли,
вярвах ли сляпо, любов ли бе за очите тъжни,
дланите топли, но студени са самотните нощи,
далеч от тук с мечтите отнети,
а толкова близо и протягам към теб ръцете,
угаснал пожар, искрица след мрака,
пътища разделени - съдбата на двама.

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??