22 jun 2005, 22:12

Самотница 

  Poesía
1092 0 0

Седя самотна край реката,
отново мисля си за теб.
Как желая да те видя
в утрото на изгряващия ден.
Да те целуна тъй нежно,
да те прегърна тъй силно
и да усетя топлината
между нашите тела
и заедно да бъдем за
вечни Времена!!!!

© Жана Няма Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??