22.06.2005 г., 22:12 ч.

Самотница 

  Поезия
1089 0 0

Седя самотна край реката,
отново мисля си за теб.
Как желая да те видя
в утрото на изгряващия ден.
Да те целуна тъй нежно,
да те прегърна тъй силно
и да усетя топлината
между нашите тела
и заедно да бъдем за
вечни Времена!!!!

© Жана Няма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??