23 may 2009, 1:46

Самотност 

  Poesía
707 0 1

                                     Самотност

 

Душата ми се лута,

не знаейки

кой път да избере,

напред и надзад

в безбрежното бурно море.

 

Мечти и желания

ме спъват

в живота ми

нов да вървя.

 

Защо ли душата

самотна се лута в

безкрайността?

 

Може би защото

е останала без

любовта.

© Кети Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??