23.05.2009 г., 1:46 ч.

Самотност 

  Поезия
602 0 1

                                     Самотност

 

Душата ми се лута,

не знаейки

кой път да избере,

напред и надзад

в безбрежното бурно море.

 

Мечти и желания

ме спъват

в живота ми

нов да вървя.

 

Защо ли душата

самотна се лута в

безкрайността?

 

Може би защото

е останала без

любовта.

© Кети Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??