19 nov 2010, 13:26

Самозадоволена самодостатъчност 

  Poesía » De amor
924 0 6

 

 

 

Самозадоволена самодостатъчност

(или силата на научените уроци)

 


Нощес сънувах, че вали тъга,

над цялата вселена засияла,

до мен лежеше голата снага

на нашата безсмислена раздяла.

 

Докосвах я, а тя бездушно спеше,

безчувствена за моите сълзи.

Целунах я, страстта във мен гореше,

уплаших се, че грях ще пропълзи.

 

Въздъхна тя, усетила дъха ми,

погали ме с изгаряща ръка,

изпълни с влага тайните ми друми,

разтърси ме до дъното страстта.

 

А после с нежност цяла ме обгърна,

разля по мене свойта топлина

и споменът за теб за миг се върна,

щастлива бях без тебе и сама.

 

Нощес сънувах, че вали тъга

над цялата вселена и безкрая,

събудих се в леглото си сама,

доволна от нощта, сама сред рая.

 

 

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??