17 oct 2014, 21:22

Санта Кроче 

  Poesía
541 0 1

Флоренция.

Детайл. Лице на скулптура.

Сълза от камък...

Пред нея... тлен. Подвластно тяло.

Плът и мускули...

От пясък замък...

© Марин Урумов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??