Фортуна ме погледна даже с двете.
От тотото - печалба! Милион!
И ти веднага цъфна, нежно цвете,
почти блондинка. С грим и силикон.
Прегръдката ти е като магия.
Направо се разтапяш - карамел.
Угаждаш ми на всяка простотия,
че зодия съм дръпната - Козел.
Кола ти купих и боксониера.
Парите се стопиха. Лански сняг.
Раздразнено ръмжиш като пантера.
В очите ти се зъбят студ и мрак.
Ще ти завиди плюещата кобра.
Двуликият бог Янус е светец.
Не смея да заспя до късна доба,
привижда ми се траурен венец.
Изгриза ме до кокал, до стотинка.
Оказах се последен пустиняк.
Остана спомен като за настинка.
Макар бедняга, вече съм на крак!
© Vasil Ivanov Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »