22 sept 2015, 10:14

Сбогом 

  Poesía » De amor
339 0 0

Задържам поглед в очите черни,

и се изгубвам в тях.

Тях поглеждам за последен път

и за последен път ръката негова докосвам,

а нежно устните целувам.

За последен път обръщам гръб

и със сълзи на очи оставям.

Той вика, блъска и реве,

но аз не се обръщам.

Продължавам смело напред,

няма какво да направя.

Не мога без него, 

той също.

И колко много желая да остана, 

но своя път да намеря трябва.

 

© Диана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??