1 feb 2016, 8:31  

Сбогом 

  Poesía » Otra
326 0 8

аз съм излишният

в днешния епизод

доживях

извъртя се сюжетът

заминавам Любов

там където

ме води сърцето

ролите

нека си съжаляват

те не знаят

докога ще са тук

остани

както казват със здраве

и Обичай

сценария пише го друг

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??