10 oct 2006, 0:50

СБОГОМ... 

  Poesía
762 0 1
сбогом...
тъмна е ноща
сбогом...
след мене тишина
сбогом...
започвам да скърбя
сбогом...
започвам да крещя
сбогом...
при мене ти ела
сбогом...
в миг проблясва светлина
сбогом...
виждам края на тунела
сбогом...
аз си тръгвам , аз вървя
сбогом...
пак оставаш ти сама.......

© Стоян Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??