4 dic 2008, 14:52

Сбогом! 

  Poesía » De amor
490 0 1
Сбогом! С нея дано си щастлив!!!
Дано те обича! Върви, тя те чака!
Изпратих те с болка, дали не сгреших?
Обичам те! Трудно е някак!
И как да повярвам, че туй е лъжа,
сърцето да лъжа, не мога,
Обичаш я, знам! Но боли ме така!
Искам да съм с теб! Ала не мога!
Не бива, разбирам, но нямам вина,
след време дори ще си спомен далечен,
и тази, която е чужда за мене сега,
до теб ще заспива щастлива... в копнежи...
Сбогом! С нея дано си щастлив!
Това от сърце ти желая!
Дано те обича! За мен забрави!
Дали ще забравя? Не зная!?!!!

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Имаш хубав ритъм, който напълно ненужно и поправимо накъсваш в следните редове:

    "Искам да съм с теб! Ала не мога!"

    "и тази, която е чужда за мене сега,"

    И тия "копнежи" могат да бъдат нещо друго, според мен.
Propuestas
: ??:??